lørdag den 9. april 2011

Jeg spiser ude

Det er nemlig lige hvad jeg gør i denne weekend :)

Igår skulle vi til koncert på Loppen på Christiania. Det er et ret specielt spillested med super stemming. Vi har efterhånden været til en del koncerter der, og inden vi skal ind og høre musik er det blevet tradition at vi skal spise på Spicey Kitchen i Torvegade. Det er en (meget) lille og rigtig hyggelig indisk/pakistansk restaurant med super lækker mad til meget små penge. Igår spiste vi 4 personer (3 mænd og én pige) for ialt 455,- inkl. 4 ½-liters fadøl. Koncerten var desværre ikke super god, men så var det godt at billetterne ikke havde været så dyre ;)

I aften står den så på tøsehygge, med tre dejlige kvinder. Vi starter aftenen med at spise på Running Chopsticks i Karlslunde. Jeg har aftalt med mig selv at I aften skal være aftenen hvor jeg lærer at spise sushi. Jeg synes det ser lækkert ud, men har ikke været vild med det de to gange jeg har smagt et par stykker, tror måske det er fordi jeg spiser "det forkerte". I aften læner jeg mig op ad de to sushi-kyndige, der skal med - og ellers så har de heldigvis også kinesiske retter på menukortet ;) Hvad resten af aftenen byder på må tiden vise. Jeg er nu ret sikker på at det bliver noget med en del øl, der kræver at jeg får lov til at sove lææænge i morgen :)

5 kommentarer:

 1. Håber I får en dejlig aften og, at du efter i aften ELSKER sushi - det snager bare SÅ godt. Selv min poder har fået smag for det :o))

  SvarSlet
 2. Fantastisk aften! Og du lærte at spise Makiruller både alm. og insideout :-) Hehe og jeg har stadig ondt i kæberne af at grine SÅ meget - men hvor var det fedt og tiltrængt... KNUS

  SvarSlet
 3. Det var en SUPER aften! Mavemusklerne blev rørt godt og grundigt. Og ja, jeg spiser sushi nu :)) Overvejer allerede hvornår der igen er lejlighed til at tage på Running...

  SvarSlet
 4. Tænker også at vi snart skal af sted, Danny vil ELSKE det :-)

  SvarSlet
 5. Så kunne vi da få passet ungerne og så tage vores mænd med på Running smukke...

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails