lørdag den 14. januar 2012

Fornyelse skal der til...

Mon der stadig er nogen der ude, der læser med?...
I så fald vil jeg starte med at ønske alle et forsinket, men

Godt og
fantastisk nytår!

Her er det seneste halve år gået med alt andet end kreative ting og bloggen (som I nok har opdaget), men nu begynder lysten og energien at melde sig igen :)
Jeg er startet ny uddannelse, som jeg synes er helt vildt fantastisk, men der er også meget nyt man skal forholde sig til - hver dag. I december måned har jeg været på skole, som jeg bestemt også skal vende mig til! Det bliver aldrig mig at sidde stille og lære, men sluttede da af med et 12-tal, så et eller andet kan jeg vel... ;)
Nu er jeg så tilbage på sygehuset, på en ny afdeling, bortset fra at jeg kun nåede to dage inden jeg lagde mig syg :( Men på mandag er jeg klar og parat igen.

Her hjemme er der, som så mange andre steder, gang i den store oprydning og udrydning. I den forbindelse trænger jeg til noget nyt på vores billedhylde. Lige nu står denne lille fyr og kigger ensomt ud i stuen. Han skal have selskab, men af hvad kan jeg bare ikke finde ud af...


De seneste aftener har jeg trævlet blogland tyndt for finde alle jeres vidunderlige forslag til diverse billeder og illustrationer, som jeg synes at have set så mange gange, men jeg kan ikke findet noget. Så tøser - hjælp mig! Hvad skal der op på hylden???

1 kommentar:

  1. God nytår til dig også :- )

    Rina:
    http://tanke-univers.blogspot.com/

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails