søndag den 26. december 2010

Brusebadsboller, legetøj og en mors kvaler

Efter en dejlig juleaften og julefrokost 1. juledag hos svigerfamilien, er der i dag dømt hjemmehygge inden Manden skal på arbejde igen i morgen.

Juleaften endte desværre med en tur på skadestuen med Lillesøster. Svigerforældrene har en meget lang og stejl trappe, som hun faldt ned af og fik en flænge i det ene øre. Det var ikke så voldsomt, men vi ville godt være sikre på at der ikke skulle gøres noget ved det. Heldigvis har de stadig skadestue i Slagelse, og hvis I skulle få lysten til at tage på skadestuen, så er juleaften omkring kl. 23 ikke noget dårligt tidspunkt ;) Vi kom hurtigt til og var hjemme igen en times tid senere, et armbånd, to snurretoppe (den ene til Storebror) og et ballondyr rigere, med besked om der ikke skulle gøres noget ved det. Det var nu alligevel rart at vi kun skulle sove ½ meter fra hende om natten :)Til morgen har vi fået brusebadsboller og kanelsnegle. Nu bygger Manden og Storebror den nye racerbane mens Lillesøster mader, skifter ble og putter den nye dukke. Imens ser Buzz og Woody til, og kommer med en kommentar i ny og næ.
Jeg skal have pakket ud og starte forfra på mit hækletøj. Senere skal vi sikkert læse en bog og spille et spil eller hvad vi nu har lyst til, for i dag har vi nemlig ingen planer!Forsinket god jul, og glædelig 2. juledag!

4 kommentarer:

 1. Sikken en grim oplevelse den lille pus har oplevet. Uh, sikken en forskrækkelse.

  Jeg kan se at det lille øre er hævet nu. Puste puste...

  Og skønt med en dag med ingenting. Sådan en dag havde vi også i går (pigerne og jeg). Manden min valgte at tage til boksestævne. Men vi andre hyggede og dovnede.

  SvarSlet
 2. Godt der ikke skete mere smukke...suk..lille Emmamus
  Dejligt med en ren hyggedag - det har vi også haft i går aftes og i dag. Rasmus Klump og pandekager i går aftes. Og kælkebakker, leg, perler og prinsessekjoler i dag :-)
  Knus fra 3-Kløveret

  SvarSlet
 3. Av for filan, det var dan en ordentlig en den lille trunte har fået :o(

  Tak for opskriften på boller, den er straks gemt - mums :o))

  SvarSlet
 4. Ja, det var en ordenlig en! Men hun har heldigvis ikke været mærket af det, andet end at vi ikke så gerne må røre det, men det er der jo ikke noget at sige til! ;)

  Vi har nydt dagen i fulde drag. Det har været rigtig rart at have masser af tid til at lege med alle de nye ting :)

  Brusebadsbollerne kan varmt anbefales! Det er første gang vi har prøvet dem, men bestemt ikke sidste. Kanelsneglene er lavet af en del af dejen, som så bare er smurt med en blanding af smør, sukker og kanel. 2 fluer med et smæk, hurtigt og nemt ;)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails