søndag den 2. januar 2011

Når man ikke er hurtig nok

... kan ungernes morgenmad ende med at se sådan ud :)

Frikadelle med peperoni

Lillesøster kunne ikke vente til vi var færdige med at sætte på bordet, så hun lavede en mad selv. Da Storebror så den skyndte han sig at lave en magen til.

Der har været meget stille på bloggen de sidste uger, det skyldes at jeg har holdt juleferie med ungerne. Lange dage med nattøj, tegnefilm, dukker, lego og wii. Det har været skønt! Men der har ikke været meget tid til krea.

Nytårsaften holdt vi sammen med min bror og svigerinde, og deres skønne Noah. Vi fik mad ude fra til os voksne og ungerne fik lasagnette - rigtig lækkert og ingen stress. Kransekagen var dog hjemmebagt, af Manden, efter Mette Blomsterbergs opskrift.
Vi havde en rigtig hyggelig aften!

Her til aften har vi bagt muffins til vuggestuen i morgen, Lillesøster bliver nemlig 2 år!


Kan ikke forstå at det allerede er to år siden at hun meldte sin ankomst, liiige lidt tidligere end vi havde regnet med. Vi var ikke helt klar og havde regnet med at med julen og nytåret vel overstået skulle vi bruge lørdagen på at få de sidste ting på plads, men fredag omkring spisetid begyndte de første svage tegn og kl. 4.56 lørdag morgen, efter 56 minutter på fødegangen blev vores lille prinsesse født :)
Hvor er der sket meget siden!

Vores lille prinsesse dybt optaget af at lægge puslespil.


Godt nytår til jer alle!
Jeg tror på at 2011 bliver et rigtig godt år! :)

4 kommentarer:

 1. Lækre muffins - tillykke med den (lille) store pige!

  SvarSlet
 2. Du har vundet noget.... Kh fra Jo

  SvarSlet
 3. WHAT bliver hun allerede 2 år - hvor filan bliver tiden af!!!! men et stort TILLYKKE til din trunte, håber hun får en dejlig dag <3

  SvarSlet
 4. Sikke en lille engel.
  Tillykke med hende

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails