onsdag den 19. januar 2011

En onsdag eftermiddag

Her er hvad vi har brugt vores eftermiddag på.


En kedelig kalender er blevet lidt mere spændende at se på, med et stykke tapet og et lille klistermærke. Så er den klar til skoletasken :)


Ungerne har hygget sig med vandfarver - godt det er så nemt at vaske af igen. Jeg købte for læænge siden en pakke glimmerlim på tilbud hos Panduro, og det hitter stadig hver gang vi har gang i pensler og maling.

Nu vil jeg putte mig under tæppet - synes det trækker sammen med lidt kriller i halsen - og hygger mig med det nye BoligLiv og mine skønne perler.

5 kommentarer:

 1. Hvor fint :-)
  Nanna er også helt vild med glimmerlim, men vi er nu løbet tør.

  Hvornår skal du starte på skole og er du stadig på kursus? Har nemlig en trøje Emma skal prøve, inden farmor afslutter strikkearbejdet helt.

  Og så spurgte hun om hun skulle strikke en tunika mere, af restgarnet?
  Lige nu er hun igang med ribs.

  Knus Mille

  SvarSlet
 2. Tak smukke :)

  Jeg har sidste dag på kursus i morgen - hvis jeg kommer, jeg har det ikke så godt i dag :(

  Jeg starter på skole d. 1. februar, så vi kan måske finde ud af noget i næste uge? Hvor er hun altså produktiv den farmor :)) Hvordan er det nu med farve på garnet, er det ikke den samme som det hun strikkede tunika til Nanna i?

  Hvordan går det hos jer, er I ved at være friske igen?

  Knus

  SvarSlet
 3. Næ, ikke friske endnu - skvattet pige med ondt maven, hoste og lidt feber. Hun holder sig i ro, hvilket jo sjældent sker selvom hun er syg. Moren har kvalme, ondt i kroppen, hoste og ondt i halsen. MEN vi er blevet passet i dag af far :-) Så næste uge er nok ikke en tosset ide - for denne uge er jo snart slut. Håber ikke at du også skal til at være syg :-(

  Farmor er meget produktiv og jeg tror hun nyder at strikke noget lækkert til tøserne. Hun er i gang med ribs, som er den samme som Nannas. Den der er rest af, til tunika, er den blommefarvede fra trøjen (som skal prøves). Den er super fin :-)
  Nanna har tunikaer i grå, brombær og ribs.

  SvarSlet
 4. Takk for hyggelig kommentar hos meg :-)
  Hvem elsker ikke cupcakes ;-)
  Papirformene er kjøpt på Nille, en billigkjede butikk. De er bare super søte :-)

  Haen riktig fin kveld! Klem

  SvarSlet
 5. Jag har mätt västen. Svårt att ange en storlek men den är ganska liten. Jag hittade den på barnavdelningen på loppis. Måttet rätt över från armhåla till armhåla är 47 cm och längden 43 cm från axeln ner till underkanten. priset jag tänkte var 100 sek + frakt.

  /Lotten

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails