lørdag den 8. januar 2011

Det er hårdt at blive 2 år

Men så er det godt at man har fået en ny ven at putte sammen med.


Vi har fejret Lillesøster i dag sammen med hele familien. Det har været en rigtig hyggelig dag med masser af super gode gaver!
Vi havde for første (men ikke sidste) gang forsøgt os med hjemmelavet kage med fondant. Det var noget bøvlet, men jeg synes vi endte ud med et okay resultat. Men der skal helt sikkert øves mere, og så skal jeg se om jeg kan finde en anden opskrift på fondant, synes ikke den var ret smidig at arbejde med.


7 kommentarer:

 1. Åhhhh er hun også helt skudt i Barbapappa - her er det bare det største <3

  Jeg kan anbefale sugarpaste til kager, jeg synes det er lidt lettere at arbejde med.

  SvarSlet
 2. Jep, hun knuselsker dem! :) Hun har to bluser med dem på, og hun brokker sig næsten dagligt når de er til vask ;)

  Har du en god opskrift på sugarpaste - bruger du det også til overtræk på hele kagen, eller kun til pynten?

  SvarSlet
 3. Jeg snyder faktisk og køber det hos kagekompagniet, men jeg er ret sikker på at Synne fra pust til mælkebøtten ligger inde med en opskrift på det.

  Jeg bruger det både til pynten og til hele kagen -Prøv det, prøv det ;o)

  SvarSlet
 4. Tillykke med hende ;o) Skøn kage, den er da en prinsesse værdig.

  SvarSlet
 5. Stort tillykke til lillesøster. Det var da sørens til flot kage...og hvordan laver man fondant, det ville jeg gerne prøve. Kh fra Jo

  SvarSlet
 6. Tillykke med prinsessen.

  Jeg bruger kagebutikkens fondant. Den er godt nok dyr i fragt, men det hele værd synes jeg. Jeg har prøvet at lave en MarsMellowsFondant selv, men den er slet ikke til at arbejde med synes jeg.

  MVH
  Mette

  SvarSlet
 7. Rikke: Så må jeg se om jeg kan liste den ud af Synne ;) Vil gerne prøve at lave det selv, og ellers må jeg ud og shoppe :) Prøves skal det i hvert fald.

  Therese: Tak - den er da i hvert fald i tøsefarver :)

  Jo's: Tak :) Jeg har fundet opskriften på fondant her http://kagemor.blogspot.com/2010/02/hjemmelavet-fondant.html, men synes altså at den bliver noget tør at arbejde med. Den er okay til det "flade" pynt :) Jeg vil prøve med sugarpaste næste gang, som Rikke foreslår :) PS: Skal nok få kigget på datoer ;)

  Mette: Tak :) Hvis det glipper med sugarpasten må jeg se om jeg kan lokke manden forbi kagebutikken ;) Det er også MMF jeg har lavet og synes den bliver alt for tør lige meget hvad jeg gør.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails