onsdag den 7. juli 2010

Småfolk

Jeg har været i Holbæk i dag, sammen med en god veninde. Målet for hyggeturen var Småfolk butikken. Efter Synnes fantastiske billeder var vi nød til at tage der op.
Det meste pigetøj i Emma størrelse var desværre udsolgt, men lidt kom der med hjem. Det fine tapet smuttede også med over disken. Jeg har allerede en plan med det.


Ved siden af lå der en fin stofbutik hvor dette bånd med elastik måtte med hjem. Tænker det kan være fint i ærmekanten på en kjole.


I morgen skal jeg til børnelæge med Emma. Er spændt på hvad der kommer ud af det. Hun har hostet en del de sidste par nætter.

Buksedragten fra forleden.

2 kommentarer:

  1. Hvor er den buksedragt sød. HVor var mønsteret fra?? EG ?? Du skrev at du havde forlænget en buksemodel. Men med hvor meget? Har du bare målt Møsen eller hvordan?

    SpørgeJørgen :-)

    SvarSlet
  2. Hvis ikke man spørger får man ikke svar ;)

    Jeg har brugt et mønster til ballonbukser fra MiniKrea. Jeg målte bare fra buksekanten på et par jeg havde syet til hende, og op til der i armhulen hvor buksedragten skulle nå til. Har så forlænget mønsteret lige op efter. Håber det var til at forstå, ellers spørger du bare igen ;)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails