søndag den 11. juli 2010

Vi er i haven...

Eller det vil sige lige nu ser himlen sådan ud, så vi er trukket ind i havestuen.


Vi passer ham her hos mine forældre, så vi nyder livet som husejere i fulde drag. Både i går og i dag har vi ikke lavet andet end at nyde sommeren, varmen (lidt for varmt!), vandet i soppebassinet, kolde is og hinanden.


Mine tæer er også blevet sommerklar med den nye neglelak fra Essie :)

De havde prinse og prinsessedag i børnhaven i fredags
og Oliver er blevet i rollen som prins Oliver :)


Der er flere måder at klare varmen på. Emma har været rigtig hårdt ramt!I morgen skal Allan på arbejde, men ungerne og jeg har stadig en uges ferie, så vi skal tilbringe dagen i haven igen.
Jeg håber det snart bliver vores tur til at flytte ind i et af de dejlige huse her på vejen hvor mine forældre bor. Vores 3-værelses (på 1. sal) er efterhånden begyndt at stramme noget! og vi står nr. 1 på ventelisten til et hus. Det vil også være så dejligt for ungerne at de lige kan løbe ned af vejen og besøge mormor og morfar.

4 kommentarer:

 1. Smukke billeder. Håber det går bedre med Emma? Nanna var ikke glad for varmen, natten til idag! Håber du forsat nyder ferien :-)

  SvarSlet
 2. Tak smukke. Emma klarer det bedre, men hun har stadig ikke ret meget appetit.

  SvarSlet
 3. Nanna er heller ikke superspiser her i varmen. Men hun er trods alt ikke så hårdt ramt som lille Emma. Jeg har haft en sej kamp med Nanna i dag - hun ville besøge Oliver hos "Send og hvad hedder hun mor?" Nåhr Svend og Helle? Ja og hunden mor :-) hmmmm.... Og lidt efter... Neeeeeej ikke dén vej - ikke hjem til Nannas hus! (Masser af skrig og skrål) Hjem til Oliver MOAR NU!!!!! ;-);-);-)
  Så vi skal vist snart ses igen...griner...

  SvarSlet
 4. Ja det bliver vi nød til :O))) Det har hjulpet meget på Emmas appetit at komme hjem. Hun har spurgt efter MAAAD hele dagen :O)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails