søndag den 11. juli 2010

Vi er i haven...

Eller det vil sige lige nu ser himlen sådan ud, så vi er trukket ind i havestuen.


Vi passer ham her hos mine forældre, så vi nyder livet som husejere i fulde drag. Både i går og i dag har vi ikke lavet andet end at nyde sommeren, varmen (lidt for varmt!), vandet i soppebassinet, kolde is og hinanden.


Mine tæer er også blevet sommerklar med den nye neglelak fra Essie :)

De havde prinse og prinsessedag i børnhaven i fredags
og Oliver er blevet i rollen som prins Oliver :)


Der er flere måder at klare varmen på. Emma har været rigtig hårdt ramt!



I morgen skal Allan på arbejde, men ungerne og jeg har stadig en uges ferie, så vi skal tilbringe dagen i haven igen.
Jeg håber det snart bliver vores tur til at flytte ind i et af de dejlige huse her på vejen hvor mine forældre bor. Vores 3-værelses (på 1. sal) er efterhånden begyndt at stramme noget! og vi står nr. 1 på ventelisten til et hus. Det vil også være så dejligt for ungerne at de lige kan løbe ned af vejen og besøge mormor og morfar.

4 kommentarer:

  1. Smukke billeder. Håber det går bedre med Emma? Nanna var ikke glad for varmen, natten til idag! Håber du forsat nyder ferien :-)

    SvarSlet
  2. Tak smukke. Emma klarer det bedre, men hun har stadig ikke ret meget appetit.

    SvarSlet
  3. Nanna er heller ikke superspiser her i varmen. Men hun er trods alt ikke så hårdt ramt som lille Emma. Jeg har haft en sej kamp med Nanna i dag - hun ville besøge Oliver hos "Send og hvad hedder hun mor?" Nåhr Svend og Helle? Ja og hunden mor :-) hmmmm.... Og lidt efter... Neeeeeej ikke dén vej - ikke hjem til Nannas hus! (Masser af skrig og skrål) Hjem til Oliver MOAR NU!!!!! ;-);-);-)
    Så vi skal vist snart ses igen...griner...

    SvarSlet
  4. Ja det bliver vi nød til :O))) Det har hjulpet meget på Emmas appetit at komme hjem. Hun har spurgt efter MAAAD hele dagen :O)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails