søndag den 19. september 2010

Mens lillesøster sover

er der fred og ro.


Vi har hygget os med perleplader mens Emma har sovet til middag.

Farmor og Farfar kiggede forbi i formiddags, og mens Emma og jeg tog i mødregruppe, tog Oliver og Allan med dem på marked.
De havde nyt regntøj med til Emma, og med det nye termotøj og gummistøvler jeg har købt til hende, så er hun efterårsklar. Regntøjet er fra Kvickly. Jeg synes det er SÅ sødt.

Hun er lige vågnet, derfor det lidt betuttede blik.


I går var vi til 3-års fødselsdag hos min venindes datter. Moderen havde bl.a. ønsket sig hjemmegjort tøj, så symaskinen måtte på arbejde. Det kom der disse bukser ud af.

Håber det er okay med forældrene at jeg har lånt billedet...

I pakken var også et par af klassikeren. Dem har jeg desværre ikke "live" billeder af, da modellen ikke ville smide de prikkede velourbukser for at prøve de andre. "Mor de er dejlig bløde" var meldingen :)
Til min veninde havde jeg lavet et lille etui til servietter, syet i liberty og lilla babyfløjl. Syvejledningen har jeg fundet her. Det var min debut med liberty - en lille, men god start :)

3 kommentarer:

 1. Dejlige billeder smukke! Og selvfølgelig må du låne ;-) Der er også lagt billede af de blomstrede på Picassa nu. Det er super fint regntøj til møsen. Og jeg sad lige tidligere og kiggede efter perler på nettet, bare for sjov...og så faldt jeg over http://www.eksuccessbrands.com/perlerbeads/creative/projects.htm?tid=308&page=all
  Måske kunne dig og Oliver hente lidt inspiration til når lillesøster sover ;-)

  SvarSlet
 2. Hvor er det fint, det Liberty. Hvad hedder det?

  SvarSlet
 3. Hej Louise
  Ved faktisk ikke hvad det hedder. Det er en stump jeg har fået af min veninde :)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails