tirsdag den 1. februar 2011

Jeg arbejder bedst under pres

Så igår fik jeg klaret alt vores vaske tøj, syet bukser til Storebror og nederdel til Lillesøster. Igår var nemlig sidste dag hjemme inden det i dag gik løs med ny uddannelse.


Storebrors bukser er med en af yndlingsfigurerne - Bumle fra filmen Cars.


Lillesøster nederdel er syet i en rest velour, efter at være blevet inspireret her. Jeg er vild med det lilla stjerne-velour, meeen det er lidt pebret at få hjem fra Sverige, og det er sikkert også bedre at bruge noget fra skabet ;)

I dag fik jeg to timer tidligere fri end beregnet. Det gav lige to timer til at nå en gang brusebadsboller og en nederdel til en rigtig sød pige vi har besøgt i eftermiddags.


Sådan et par timer med tøsesnak og børnehygge det lader godt på batterierne. Nu vil jeg ind og lade op på en helt anden måde, så jeg er klar til en hel dag med Informationsteknologi på skemaet i morgen.

PS. Jep, jeg har gang i den stribede rib. Bare vent en af dagene kommer der et projekt eller to mere, hvor den er brugt ;)

3 kommentarer:

 1. For noen flotte klær du har laget!
  Så hyggelig at du fant inspirasjon i skjørtet jeg laget :-) Skjørtet ble kjempefint, og velourbuksa ser så behagelig ut!

  SvarSlet
 2. Hold da op, du har været flittig!

  Hvilken uddannelse skal du igang med?

  SvarSlet
 3. grønn: Tak :) Jeg drømmer nu stadig om dit lilla sterne- velour ;)

  Maria: Ja, der sker noget når man pludselig ikke har hele dage til rådighed mere ;)
  Jeg er startet på HG-student (12 ugers HG for dem, der har taget en studentereksamen tidligere). Derefter håber jeg at få elevplads som lægesekretær til september :)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails