søndag den 29. august 2010

Skøn weekend

Det er lige hvad vi har haft!

I går startede jeg med at tage ud og kigge på POMPdeLUX tøj sammen med min mor, og der blev shoppet lidt til både den store og den lille :)

Billederne er lånt fra POMPdeLUX

Min mor tog Oliver med hjem og senere kørte vi Emma ned til Farmor og Farfar. Vi spiste frokost sammen med dem inden vi trillede hjemad igen. Om aftenen var vi som nævnt inde og se Mick Øgendahls show Propaganda. Bestemt ikke hans bedste show, men det var da en okay aften - især når man ikke havde betalt for det ;)
Lørdag aften gik vi i seng allerede kl. 23, så vi fik

9! timers søvn...I dag har vi så været en tur i BONBON land. Min far kunne købe billige billetter gennem sin fagforening, så det kostede næsten igenting at komme ind. Og med i billetten fik vi både et fint indkøbsnet, en sikkerhedsvest til ungerne, sanwich, sodavand og en værdikupon på 20,-, der kunne bruges i alle deres butikker. Rigtig flot synes jeg!
Det har simpelthen været en kanon dag. Hele familien har hygget sig, sukket, grinet og skreget, og både Oliver og vi har nydt at have hinanden for os selv mens Emma hyggede sig med Farmor og Farfar. Vi blev meget overraskede over at der også var så meget for større børn (og voksne).
Klik på billederne, så bliver de større.

Vi skal helt sikkert bruge vores "kom igen 2. dag for 0,- kr."- billetter! Vi blev slet ikke færdige, selvom vi var der hele dagen :)
Og til trods for den dårlige vejrudsigt fik vi kun 2 små byger på hele dagen. Men andre steder har de fået meget vand, mine forældre havde desværre fået vand i kælderen da de kom hjem.

Håber I også har haft en god weekend!

4 kommentarer:

 1. Hej
  Det lyder som nogle rigtig dejlige dage!
  Fine billeder fra BonBon land, burde tage afsted med ungerne...Min søn vil så gerne!

  SvarSlet
 2. Lyder som en rigtig hyggelig dag.

  Og lækkert med nyt Pomp de Luxe tøj. Det er så lækkert og smart. Min Mindstedatter skal også have noget, når min pengepund tillader det (når jeg får job) :-)

  SvarSlet
 3. så koselig at du la igjen en kommentar hos meg,så kunne jeg finne fram til din søte blogg og alt det fine du lager!!!!!!wow!legger deg til lista mi jeg!!!

  SvarSlet
 4. Tak, vi havde en rigtig dejlig dag!

  Æblekinder: Det var første gang vi var der, og vi blev meget overraskede over hvor godt det var! Så I må bare se at komme afsted ;)

  Henny: Altid godt med nyt tøj til tøsen ;) Jeg er også uden job, så jeg måtte virkelig begrænse mig denne gang!

  Elin: Velkommen til :) Synes også at det er rigtig fine sager du laver!

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails