tirsdag den 1. juni 2010

30

HURRA!

Jeg bliver 30 idag :) Og jeg har fri!

Allan havde aftalt med min chef at jeg skulle holde fri idag uden at jeg vidste det, så igår da vi kravlede i seng slukkede han vækkeuret :)
Oliver kom så ind til os allerede kl. 5.43 - GAB! 20 min mere en normalt blev det til, men så var det rigtig rart at kunne ligge og slumre og putte en time mere :) Da Emma vågnede fik jeg min første gave - denne fantastiske bog som jeg, som så mange andre her i blogland, har forelsket mig i.


Og da vi stod op stod der en gave mere på spisebordet. Det var denne smukke figur, som jeg har ønsket mig længe. Og bemærk også det lækre papir den var pakket ind i. Det er allerede tiltænkt en plads i en ramme :)


Til sidste skal I lige have et billede af Oliver som han så ud da han kom hjem fra børnehave igår. Vandet i badetkaret blev MEGET sort!


Nu vil jeg hygge resten af dagen med min dejlige familie. Allan henter Oliver i børnehave om lidt, og så skal de en tur til tandlæge inden lillesøster bliver hentet. I aften kommer mine forældre og min lillebror med hans familie til kaffe og lagkage. Glæder mig!

God tirsdag til jer alle!

7 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Grattis på födelsedagen som vi säger på svenska :o) Hoppas du har en riktigt skön dag nu när du har fritt från arbetet. Vilken härlig inspirerande blogg du har. Ska bli spännande att se vad du skapar. Kram Ulrika

  SvarSlet
 3. Tillykke tillykke med fødselsdagen - solen har skinnet så skønt her hos mig i Esbjerg og håber dne har gjort det samme hos dig :-)

  du skal nok blive gald for bogen - den er hvert fald min sy-bibel når det komme til børnetøj!

  Fortsat rigtig god fødselsdag!

  SvarSlet
 4. Søde smukke Sandie - Kæmpe tillykke med dagen fra os alle 3 :-) Kys & Kram

  SvarSlet
 5. Tak, hvor er I søde :)
  Vi havde desværre regn det meste af dagen på sjælland, men er glad for at nogen havde godt vejr :)
  Vi havde en rigtig hyggelig aften sammen med mine forældre og min bror + familie.

  SvarSlet
 6. Ohhh jamen STORT (forsinket) tillykke med dagen :).

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails