søndag den 13. juni 2010

Nyt stof - Change Away?

Min mor har været i skabet og kigge hvad hun havde af gammel sengetøj. Det er der kommet dette ud af :o) Synes selv bedst om det første, men måske der er nogen, der er med på en Change Away?

5 kommentarer:

 1. Hvor fint! Kan også bedst lide det første :-) Synes det passer til det gule/orange blomst og det orange/brune blomst, jeg hittede hos Olde. Men det er du vist bedre til at se end mig. Jeg er i stedet gået i gang med at planlægge indretning af kontoret, så jeg kan få plads til alt det jeg samler sammen ;-) Håndarbejde magasinerne er fine, men der er godt nok rigtig mange, rigtig ubrugelige ting i! Og få gode opskrifter - er lidt skuffet :-(

  SvarSlet
 2. Men vil så liiiige tilføje at jeg selvfølgelig ikke har nået at kigge dem alle igennem. Jeg er nået frem til, at der er fra det første magasin i 1974 og frem til 1992 - det er MANGE ;) Jeg vil gerne gemme dem - men nok mest så du kan kigge i dem ;-)

  SvarSlet
 3. Vi må snart holde en kreadag UDEN mænd og børn ;O)

  SvarSlet
 4. Hej Sandie.

  Tak for din søde besked <3 Jeg har langt om længe taget mig sammen og har fået redigeret lidt på min blog, så satser på at få startet "sådan ordentligt" op inden længe. Sikke en fin og inspirerende blog du har, må straks i gang med de der hindbærsnitter :)
  Vi tales ved. Knus Majken

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails