søndag den 6. juni 2010

Søndag, stof og syslerier


Så kom sommeren endelig!


Igår var vi til familiehygge på Hundeskolen i Farum. Der var sat en lang række borde og stole op ude på græsset. Vi havde selv mad med hver især, og så var det ellers bare snak, hygge, boldspil, græs mellem tærene og sommer! Super hyggelig dag :)
Inden vi skulle afsted havde jeg dog lige et lille projekt der skulle færdiggøres, da Emmas anden solhat lå i vuggestuen...


Svigermor havde også lidt guf med. Hun har gennemsøgt et par markede og Slagelses genbrugsbutikker, og det er der kommet dette lækre stof ud af :) Det første er lidt kraftigt, tror det vil være super til en buksedragt til efteråret.
Oliver mangler lidt sommebukser, så her til morgen fik jeg færdiggjort et par dejlige stumpebukser. De er allerede taget i brug :) Han er lidt søndagshyggeputtetræt ;)


Nu vil vi tage i skoven og nyde det dejlige søndagsvejr.
God søndag til jer alle!

1 kommentar:

  1. Hvor er sommerhatten blevet fin og så passer den jo lige til en filur som Emma! Olivers bukser ser lækre ud, kan man bestille et par i voksen-størrelse?:) Nå du har vist projekter nok i forvejen og nu skal du jo også sy noget af stoffet fra svigermor, det er rigtigt sødt.

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails