søndag den 16. maj 2010

Her er den så...

Ved ikke helt hvad jeg synes, men her er den altså.Viskestykkerne fra Netto blev til en taske :o)
Allans mest sigende kommentar var nok "Nå nå, ser man det..." ;o)


Her til morgen har Allan sovet længe mens ungerne og jeg har hygget. Emma putter allerede igen - har mistanke om at der måske er sygdom under opsejling igen :O(

Pandekagerne dufter i køkkenet og symaskinen trækker, så I må alle have en
Fantastisk søndag!8 kommentarer:

 1. Årrr...pandekager! Det er DET vi skal have i eftermiddag. På sådan en mørk, regnfuld søndag vil det da lige passe ind :-) Det er en rigtig sød viskestykke-taske :-)

  SvarSlet
 2. Mmmm ja pandekager. Det var da en god ide :) stod også og kiggede på viskestykkerne i netto. Men kunne ikke rigtig finde noget at bruge dem til, så lod dem ligge. Synes nu din taske er fin :)

  SvarSlet
 3. Tak hvor er I søde :o)

  Pandekagerne blev til frokost. Oliver kunne ikke vente.

  SvarSlet
 4. Hey, "faldt" lige over din blog :-) Vil bare sige, at jeg synes din taske er super fin, og så kreativt og bruge viskestykker. DEN måtte gerne hænge på min skulder! *s*

  SvarSlet
 5. Ps: Er opskriften på tasken noget du vil dele med os andre? *s*

  SvarSlet
 6. Sikke en fin taske du har syet! Har meldt mig som følger, og glæder mig til at følge med på bloggen fremover. Det ser meget lovende ud! Og velkommen til hvis man kan sige det ;o)
  Mange hilsener Julia Runge

  SvarSlet
 7. Mor-t-2: Tak, og velkommen til. Vil da gerne dele! Jeg har bare syet en "lomme" af det ene viskestykke, syet over hjørnerne så den får bund at stå på, og lavet en tilsvarende i foerstoffet. Derpå har jeg syet en kant af det andet viskestykke. Stykket til kanten måler 50x15 cm plano. Hankene er to lange pølser på 3 cm i bredden 70 cm i længden. Kanten er stukket i toppen (hedder det det?) og hankene er syet fast deri. Håber det var til at forstå, ellers spørger du bare :)

  Julia: Tak og i lige måde :) Håber jeg kan leve op til forventningerne ;)

  SvarSlet
 8. Tak for det. Det lød måske ikke helt forståeligt i mine ører, men jeg er heller ikke vant til og sy så meget. Men når jeg først lige får sat mig ned, og kommer igang, kan det være det bliver forståeligt :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails